Péntek...Erdei séta....és még sok minden....

Péntek reggel, enyhén felhős ég....Itt-ott látszanak a napsugarak, majd egy idő után átveszik az irányitást. És csodás napsütést kapunk..... Kis erdei séta a városba. Kedden mikor mentem angol órára, akkor még busszal mentem és jöttem haza. Pénteken úgy döntöttem, hogy ebben a csodás időben megpróbálok gyalogolni. Eddig bírtam, "maradj nyugton, ne erőltesd meg magad" üzemmódot.... Imádom ezeket az erdei ösvényeket, mindenhol ki van táblázba merre tudsz menni, hova tudsz kilyukadni. Képtelenség eltévedni. Az erdő maga csöndes, pedig a hegy másik felén ott dübörög a város maga. Én mostanában zenét hallgatok, és éneklek. Az erdőben sétálva, nyugalom vesz körül, és én éneklek....Szerencsére nem sok emberrel találkoztam :) Lehet ez az oka :)

Beérve a városba, dicsérgettem magam...."Jól van Klári, meggyógyultál, most már minden rendben....

Korában érkeztem, az angol óráim a James Színház alsó szintjén, egy kávézóban vannak. Friss kávé mellett beszélgetve, jó hangulatban tanulunk.

Amig vártam megnéztem a téren aktuális kiállitást. Mauri szimbolumok, csodás képek vannak kirakva. Hihetetlen gyönyörű kultúra. És manapság, mennyire vigyáznak rá....


A csodás angol órám után, energiával telve, megyek Péter elé. Együtt ebédelünk. Elmentünk az egyik kedvenc helyünkre. Kis utca közepén egy Ázsiai Étterembe .... Én egy finom csirke levest ettem, ami mellé babcsira, friss chilli és szószok jártak. Péter Vietnámi menüt választ....


A napot varrat szedéssel zártam. Egyedül mentem mert Péter még dolgozott. Izgultam. De fölöslegesen. Szépen kivették a varratot, és még meg is értettük egymást. Mondták milyen szép munkát végzett a doktor bácsim. És megdicsérték milyen izmos a hasfalam. Mondtam nekik dolgoztam rajta, hogyha már a dokim a műtős asztalon lát, akkor már kinézzek neki valahogy :)
















4 megjegyzés:

  1. Tök jó ez az erdei ösvény, lehet vinni Csöpkét is? A séta, ha jól esik, akkor nyugodtan, ha elfáradsz úgyis pihensz :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Eszti:) Igen szoktak kutyákkal is sétálni. Múltkor épp amikor mentem, akkor láttam egy fiatal apukát a gyermekkel és a kutyussal sétálni :) Ez mellett az ösvény mellett avn a Mt. Viktoria kilátó onnan meg csodás kilátás nyílik....este főleg csodás..... Remélem jól vagytok.....simizd meg az állátkáid helyettem is :)

      Törlés
  2. Ezt most ahogy elolvastam kedvem támadt egy ilyen sétára Veled...Na jó, a varratszedéshez én nem ragaszkodom, a kv és angol óra még jöhet :) Puszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De jó is lenne, személyesen találkozni:) És egy csajosat beszélgetni személyesen.....Ha esetleg errefele jönnétek, szívesen látunk titeket :) Puszillak.....Remélem jól vagytok....:) Hiányoznak az írásaid :)

      Törlés