Év végi kirándulás: Kaitoke Regional Park

Sokszor kapom kérdésként hogy hova érdemes ellátogatni Új-Zélandon....A válaszom röviden, mindegy merre indultok, egyszerűen olyan gyönyörű erre, annyira vigyáznak, tisztelik a természetet, hogy bármerre jártok, indultok, csodákba fogtok ütközni....


Év végén Péternek mindig van egy kis leállás, és ez tavaly is így volt...Egy kicsit féltem, hogy el tudunk-e menni kirándulni, mert Brünhilda a kocsink megadta magát, vagyis csak a váltója, és olyan drága lett volna megcsináltatni, mint amennyibe a kocsi kerül most, így úgy döntöttünk, hogy megköszönjük neki ezt a csodás 4 évet, amit velünk volt. Zárójelben megjegyezném, nem nagyon szeretem Brünhildát, de azért megsirattam.

Szerencsére sikerült találnunk egy másik kocsit, nem hiszitek el , de egy Hondát, de most egy Accordot. Péternek mondtam, hogy nincs szükségünk szerintem egy 7 személyes kocsira, így egy kisebbre váltottunk.


Szeretném megmutatni merre jártunk...Első állomásunk Kaikote Regional Park lesz...

Kaitoke Regional Park:

http://www.gw.govt.nz/Kaitoke/


Upper Hutt-ban található a Kaitoke Regional Park. Hatalmas területen terül el, és sok lehetőséget kínál az ide látogatóknak....Az erdő közepén egy csodás folyó van, ahol nyáron lehetőség van fürödni, családoknak pihenni, kempingezni.

Akár mikor voltunk mindig sokan voltak.  A különlegességét még az adja, hogy itt forgatták a Gyűrűk Ura egyes jeleneteit.

Folyt.köv.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése