Újra Hobbit lázban égünk....

Újra Hobbit lázban ég a világ és Új-Zéland:)

Nemrég volt a Los Angelesi premier a Hobbit Kettőnek. A teljes cime : The Hobbit: The Desolation of Smaug. ( Smaug pusztasága)...

Én már alig várom hogy lássam a filmet. Ahogy az első részt, úgy a második részt se fogjuk kihagyni:)




Azt hiszem megint egy csodás világot fogunk kapni. Peter Jacksonnak olyan meglátásai vannak, annyira bizik az ösztöneiben, hogy garantált a néző elvarázsolása.

A Los Angelesi premier nézői kaphattak is egy kis izelitőt ebből a világból:) Egy könyve zárt fantasztikus világot, bemutatva Új-Zéland csodálatos tájait:)





De a szavak helyett jöjjenek a videók, amik a forgatáson készültek, ezzel is közel engedve a kulisszák mögé az érdeklődőket:) Megjegyzem nekem nagyon, nagyon szimpatikus ez a hozzáállás, hogy folyamatosan beleláthattunk és részesei lehettünk a történetnek, a technikáknak, és maga az alkotók, színészek zseniális személyiségének:)

The Hobbit: The Desolation of Smaug, Production Diary 12





The Hobbit: The Desolation of Smaug, Production Diary 13



Ilyenkor Wellington is nagy lázban ég, minden ki van diszitve, ide értve a repülőteret, és egy-két repülőt is:)

Mutatom:

Wellingtoni reptéren Gandalf vár minket :)







Az Air New Zealand mindig fantasztikus biztonság védelmi videóval vár minket. Igyekszem mindig megmutatni az aktuálisat. Soha nem unalmasak, éppen ezért minden szem a videót nézi, és garantáltan mosolyra húzza a száját. Ilyen videó az új is:) Hobbit módra:)

Egy átlagos nap Közép- földjén utazva:)


















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése