Közérdekű információ...

Egy olyan útra hívlak, ami még személyesebb,még mélyebb, mint amit eddig írtam.

Elkezdtem a kezdő lépéseket egy olyan úton ami fontos nekem. Anyuka szeretnék lenni....

Soha nem gondoltam volna, hogy valaha meg fog ez velem történni, de megesett, és ha már így történt, szeretném azokkal megosztani a történetem akik hasonló cipőbe járnak. Hogy ha kell majd együtt sírjunk, és ha kell együtt nevessünk. Hogy lásd nem szabad feladni, bár a végletekig se szabad elmenni szerintem.

Hogy mennyire fontos, hogy jó kapcsolatod legyen a pároddal. Mert most olyan sok dolgon mentek át, amit csakis kéz a kézben lehet teljesíteni. És ami a legfontosabb, az maga te vagy.... Te magad, hogyan viseled, hogyan tudod magad győzködni, hogy igenis fel kell állni, igenis meg kell tenni a következő lépést, és hogy hogyan is tudsz nőnek maradni....


Én egy út közepén tartok, megvoltak a genetikai vizsgálatok, megvizsgálták a babát, és túl vagyok egy műtéten.... És hogy mi lesz ezután? Hát most jön csak az újabb "kaland".... remélem.....


Tartsatok velem ezen az úton.....


Jobb oldalon láttok egy új menü pontot: "Mese egy lányról, aki anya szeretne lenni" alatta Gondolataim menüt.

Ide gyűjtöttem össze az eddig megírt gondolataimat....És ide szeretném gyűjteni a jövőbeli bejegyzéseimet is....




2 megjegyzés:

  1. Nagyon drukkolunk, mivel tudom, min mentek keresztül. Mi már utána vagyunk, nekünk nem sikerült, de előtte még valahogy csak összehoztunk egy gyereket. Nektek is sikerül majd. Sok erőt és kitartást! :-))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönjük Gionetta:) Remélem így lesz....olyan gyönyörű lenne ha láthatnánk egy pici életet felnevelkedni, hogy mit is hoztunk mi össze....kitől mit kapna.... és egyben ijesztő is, arra gondolni, hogy félteni is kell egyben, hiszen annyi minden történhet, vagy félni, hogy ne ronts el semmit.... :)

      Törlés