Bon Appetit

Mai Vacsi: Hagymás máj, egy kicsit felturbozva....Avagy, hagymás alappal kezdek, elkezdem olajban sütni. Eközben előveszem kedves kis robotgépünket amibe belarokok: Californiai paprikát, piros chillit, fokhagymát és zellerzöldjét, és szépen ledarálom.... Ezt a fűszerbombát hozzáadom a hagymához, és tovább piritom, majd egy kis piros hazai, magyar paprika következik a sorban. "Vigyázat májacska érkezik"-----és már indulhat is az összefőzés, kis borst bele, és a végén sózóm. Rizzsel tálalom:) És nyeltem is egy nagyot, ahogy ezeket a sorokat iróm.:)

Kár, hogy illatokat nem tudok közvetiteni, no de sebaj, mire nem jó a fényképezőgép:)



Azt még elfelejtettem mondani, hogy ma Péter vett Lazacot, még soha nem ettem, majd holnap fogom megcsinálni.... Kíváncsi leszek:) 

2 megjegyzés:

  1. Szia Klári, Határátkelőről ruccantam t ide hozzád:) A lazac isteni, én azóta szerettem meg, mióta Kaliforniában lakunk. Isteni egyszerűen csak fűszeres vajjal megkenve, és alufóliában megsütve, vagy esetleg grillezve. Próbáld ki, nagyon finom, a neten is van rengeteg recept.

    VálaszTörlés
  2. Szia Zsuzsi, nagyon izlet a lazac, én most sütőben csináltam meg, só, bors, kis vaj, plusz chilli paprikát vágtam rá. Isteni lett. Legközelebb tepsiben egy kis vajjal fogom kisütni:) Üdv innen Kiwilendről:)

    VálaszTörlés