Útolsó km-ek itthon....Búcsú....

Elérkeztünk az indulás előtti naphoz. Péter épp Budapest fele tart....

Megkezdtük ezen a héten a búcsúzkodást. Szétváltunk, hogy mindenki tudjon  a családjával találkozni, meghitt perceket együtt tölteni. Én szerdán apukámhoz mentem le Pécsre, együtt vacsiztunk. Tegnap Pécs után Székesfehérvár következett. Akik kimaradtak az elő körös találkozásból, azt most pótoltam. Sörözés, beszélgetések, ölelélek tekintettében.

Aztán este még visszajöttem Budapestre, hogy találkozzam egy édes kedves csajszival, aki a barátnőm:) Csodaszép, okos lány, akivel mindig olyan jókat tudunk beszélgetni.Együtt vacsoráztunk párjával, lányával aztán kettesben továbbmentünk borozni. Izgalmas, csodás nap volt a tegnapi.

4 megjegyzés:

  1. Őrölt pirospaprikát legalább vittetek magatokkal, hogy csináljatok belőle valami jó kis hazait odakint? Vagy már annyira elszoktatok tőle, hogy már nem is nagyon igénylitek ezt a fűszert...? Pedig többször felhoztam Rudiéknak, hogy küldjünk ki nektek, de csak nem lett belőle semmi... :(

    VálaszTörlés
  2. Na most már egyre vagyok kiváncsi:) Ki is vagy?:)Mert igy hogy cinema, passzolok egy nagyot:) És hát hogy a kérdésedre is válaszoljak, Péter anyuja szokott nekünk küldeni pirospaprikát, igaz átvilágitják a csomagot, igy késve kapjuk, de van utánpótlás:) Egyébként tény kevesebbet használok pirospaprikát, sok más egyébb átveszi a helyét, de azért nincs elfelejtve:) Pálinkát hoztunk magunkkal:) Meg is ittatuk Péter kollegáit, hát nem kaptak levegőt, erős volt nekik:)

    VálaszTörlés
  3. Jólvan akkor, megnyugodtam, hogy paprika az van. Pálinka pláne...
    Átírtam a nevet, mostmár nem a blog neve jelenik meg, hanem egy felismerhetőbb. Legalább is remélem.

    VálaszTörlés
  4. SSSSSTTEEEEEVVVEEEE:):) Örülök, hogy te vagy:) Jó kis meglepi:)

    VálaszTörlés