Műtét után...

Ma Péter már hazahozhatott. Tegnap megvolt a műtét, és mivel Andrew sikeresen helyre rakott, bónuszban pedig  egy sebész még a vakbelemet is kivette. Így mondták maradjak bent egy éjszakát, hogy megnézzék minden rendben van-e. Kicsit úgy érzem magam testileg, mintha egy pankrátor mérkőzésen vettem volna részt.

A lelkem szuper, jól éreztem magam. A nővérek, az orvosok, az altató orvosok szuperek voltak, és iszonyat kedvesek.

Olyan érzetem volt, mintha nem is kórházban lennék, hanem egy Spa-ban. Állandóan masszirózó szerkezet masszírozta a lábam, és kaptam takaró melegitőt, ami szintén meleg levegőt fújt állandóan rám.

Egy biztos, már túl vagyok egy itthoni alváson. Péter mondta olyan édes deden hortyogtam, hogy öröm volt nézni. És hát elkísért állandó társam is piheni, Csöpke. Péter miután felkeltem odabújt mellém, jó érzés volt, helyreállt a világ rendje.

Részletek majd később:)

Köszönöm, hogy gondoltatok rám.


Sok puszi-nagy ölelés: Kláriflári

4 megjegyzés:

  1. Jajj, nagyon jó ezt olvasni, átjön a sorok között a pozitív üzenete mindannak, ami mögötted van. Gyors regenerálódást kívánok testileg is, és csak így tovább :) Puszi

    VálaszTörlés
  2. Örülök, hogy minden rendben ment! :-) Mielőbbi gyógyulást kívánok!

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm szépen a jó kívánságokat, igyekszem pihenni....A legjobb kezekben vagyok:) Csöpke és Péter figyeli minden mozdulatom. Ma reggel már újra én csináltam a reggeli kávét:) Ölelés és sok puszi nektek:)

    VálaszTörlés