" szívem dagadt a büszkeségtől...."

Eddig is tudtam, hogy nagy szerencsém van Csöpkével.Hiszen egy áldott jó személyiségű kutya. De most hogy bent voltunk az idősek otthonában, és csaholó farokkal mindenkit  megszeretgetett, örömet okozott, a szívem megtelt büszkeséggel. Hasonló lehet az érzés, mint amikor gyerekünk van....

Szóval büszke vagyok, na....

Most, hogy járok önkénteskedni, mivel barátok lettünk egy-két idősemmel, mindig érdeklődtek Csöpke után, hogy van, hogy viselte az utazást, mit csinál..... Costa kérdezte is, "Mikor hozod be megmutatni?"....Mondtam neki ha Péter nem dolgozik hétvégén, megkérem vigyem be minket kocsival. Nem szeretem volna Csöpkével egy ilyen nagy sétát tenni. Mégis csak a szívem 11 éves lesz. Persze szerencsére azt mondhatom, lehet csak én aggódom, merthogy az én kiskutyám nagyon eleven, jó kedélyű, sokat sétálunk, bottal futkosunk, játszunk, szoktunk a partra menni, és felmegyünk a hegyre is a, a kilátó mellé, ahol nyugodtan tud futni szabadon:)

Péter hétvégén nem dolgozott, így megkértem szombat délelőtt, hogy menjünk kicsit be. Gondoltam ebéd előtt meglepem őket. Érdekes tény számomra, amit már tapasztaltam, de most újra átéltem, hogy az indiai, és afrikai kolléganőim, féltek Csöpitől. Pedig nincs egy (mérges) kutya kinézette. Akkorákat ugrottak hátra, hogy csak pislogtam, és mosolyogtam:)

Egy kicsit aggódtam, hogy fog reagálni a drága kiskutyám a kerekes székre, de nem félt a szerkezettől, mindenkihez odament, valaki mellé odaült, és élvezte, hogy simogatják, valakinek a  kezét nyalta meg:)


Clairhez felemeltem. Clairet imádom 99 éves néni, idén lesz 100 éves, mosolygós. Annyira örült Csöpkének, öröm volt nézni:)

Jó volt látni, hogy mosolygós arcokat hagytunk magunk után. Megígértem máskor is megyünk be együtt:)




2 megjegyzés:

  1. Olvasgatlak ám, csak időm nem volt írni. Jó, hogy Veletek van Csöppke. Nekünk macskánk van nyár óta, de nekem nagyon jó, mert nagyon hiányzott, hisz mindig volt cicám.
    Nézz be hozzám, lenne számodra egy kis játék, ha kedved van hozzá! :-))

    VálaszTörlés
  2. Drága Gionetta:)

    Köszönöm, hogy olvasol, én is figyelgetlek ám:) Láttom, hogy sok a dolog, de veled örülök, hogy kezdenek megérni a sikerek, amiért megdolgoztál. Reményt adsz nekem, hogy majd talán egy kis idő múlva nekem is beérhetnek az itt töltött évek.....A tanulás és a munka segitségével....

    És köszönöm a játékban való részvétet, nagyon jó ötletnek tartom, hétvégén én is csinálok egy ilyen játékos bejegyzést:)

    Szép napot neked, üdv családkád, és egy simogatást küldők a cicusnak is:)

    VálaszTörlés