Segítség, hideg van:)

Hideg van, nem kicsit, hanem nagyon is....Hétvégén még mondogattam Péternek, hogy jééééé már július közepe van, és eddig egész jól megúsztuk a telet....Na, azt hiszem elkiabáltam.....2 napja rettenetesen hideg van....Fúj a szél, hol esik, hol nem az eső....És a hőmérő higanyszála is kevesebbet mutat.

Reggel mikor keltünk, és elhúztam a függönyt, Péter mondta is "fújj-fújj idő", "bújj vissza", maradjunk ágyban..... :) 

Két dolog segít minket ebben az időben.....a heat pumpjaink, és egy jó meleg bögre citromos-mézes-gyömbéres ital:) Itt nagyon sokan isszák ezt a fini italt. Télen a legjobb:)

Sűrítmény, amit forró vízzel kell felönteni.....Na meg egy új lakberendezési eszköz:) A szárító gépünk....Tavaly mikor ideköltöztünk, pont nyár vége volt, és akkor még ki tudtam teregetni a kinti szárítónkra a ruhánkat.....Idén valahogy nem nagyon akartak bent megszáradni a ruhák...., és mondtam  Péternek, hogy habár eddig azt mondtam nincs szükségünk szárítógépre, most már úgy gondolom igenis kell egy, ha nem azt akarjuk, hogy egy hétig száradjanak  a  ruhák....Hetek óta kutattok, milyet is kéne, hol is kéne, míg végül egy hete megvettük egy helyen, ahol 25%-al olcsóbban kaptuk meg.....Hétvégén felhoztuk a kocsiból, és Péter beszerelte a mosókonyhánkba.....Épp hallom is, ahogy dolgozik.....Megnyugtató és egyben boldogító érzés, hogy akkor mosok, amikor akarok, tuti hogy megszáradnak a ruhák, és pár óra múlva már pakolhatom is el a szekrényünkbe.....

Ha valakinek egyébként a világ másik végén melege van, szívesen fogadunk egy-két fokot errefelé:) Küldjetek nyugodtan:)

4 megjegyzés:

 1. Dubla adagot küldök neked a melegből! :-) Nekem már sok!
  Jó egészséggel, sokáig használjátok az új gépet!
  További szép hétvégét kívánok! :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Drága Aloha, jöhet, szeretettel várom a meleget....Itt ma képzeld csodás napsütéses idő volt....Csodás nap.....

   A száritógép meg szuperül működik, imádom... Sok puszi neked.....szép hétvégét:)

   Törlés
 2. Itt "ősz" van, abból nem küldök, de a szárítógépet kölcsönadhatnád most. Nálam az egész házban szárad ruha, elosztva, mindenhol, mert az idő kiszűrt velem. Be meg még sem gyújtok, így júliusban, csak a ruhák miatt. :-))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia Gionetta:) Hogy vagytok? Hát igen, nyáron mégse gyújthat be az ember lánya.....Jaj azt kell mondanom neked egy áldás egy új "kicsike"....szuper érzés, hogy nem egy hétig kell várnom, hogy a ruhák megszáradjanak, hanem pár óra alatt letudom a mosást-szárítást..... Remélem jól telik a nyaratok, és tudtok menni pihenni is.....Sok puszi: Klári

   Törlés