Szabad péntek délután....előkészületek....

Voltam most este bent a városban bevásárolni. Gondoltam ha már ma délután sehova se kellett mennem elintézzek egy-két dolgot amit szeretem volna még vásárolni.

Vettem vödröt, vettem seprűt, vettem egy-két műanyagdobozt:) Csupa fontos dolgot:) Igenis fontosak, hiszen holnap nekikezdek takaritani az új lakásban:) Most hogy végre lesz egy szabad napom, igy elkezdem, hiszen héfőn lesz a végleges nagy költözésünk. Jönnek majd nagyon erős Maori fiatalemberek és segitenek nekünk fél kézzel átvinni a bútorainkat a másik házba:)

Hétfőn lesz átkötve a net is, szóval alakulunk:)

Még szeretnék egy-két dolgot kiszelektálni, és holnap már elkezdjük a  dobozolást is. Van mit még csinálni, szervezkedni...De már jó hogy vannak tények, mikor és hogy, márcsak végbe kell mennie a folyamatnak:) Izgalmas:)

A tulajdonos nagyon rendes, kicseréli nekünk a konyha pultot, mert elég rossz állapotban volt. Mondtuk ha esetleg nem tudná kicserélni, mi szivesen kicseréltetjük. De igent mondott, és csak ámulok és bámulok, hogy jaj de jó:) szinte teljesen felújitott házba megyünk.... Tavaly cseréltette ki az ablakokat és kapott a ház új légkondit, ami nemcsak hűt, de fűt is:)

Mindenkinek szép hétvégét kivánok, jövő héten majd lefotózzom és megmutattom az új albérletünket:) Puszi

2 megjegyzés:

  1. Szabad péntek, szabad szombat, szabad költözködni! Sikeres pakolást! Várjuk a képeket epedve! ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönjük Gionetta:) Nekem most erről a kezdésedről egy gyerekdal jutott igy eszembe.... :)

      "Elvesztettem zsebkendőmet,
      Szidott anyám érte.
      Annak, aki visszaadja,
      Csókot adok érte.

      Szabad péntek, szabad szombat,
      Szabad szappanozni.
      Szabad az én galambomnak
      Egy pár csókot adni."


      Na majd takaritás közben dúdolászom....Köszönjük a támogatást, a képek majd igérem érkeznek:) Puszi nektek, szép hétvégét:)

      Törlés