2010.10.19.

Imádjuk a szerdát, és vártuk mint a messiást, ma érkezett meg Péterem első fizetése. Azt hiszem elmondhatom, egy dollárunk maradt... kicentitük…. De megmaradt, tehát ügyesek voltunk, beosztás szempontjából. Meg is beszéltük Péterrel, hogy kijön az ebéd szünetében és találkozzunk a használt bútor bolt előtt és akkor megvesszük az ágyat, mert hát isteni a földön aludni, és kezdem megszokni. De hát egy ágy, az mégiscsak ágy. Azt is beszéltük, már kész luxusban vagyunk, hiszen volt kád a fürdőben, ami a legnagyobb örömöm ebben a lakásban, aztán van egy olaj radiátorunk, mert lehet hogy a KIWIK nem fáznak, nekünk kényelmes európaiaknak igen csak fázik a seggünk.Szóval meleget is tudunk csiholni…. Van egy vizforralónk, ami folyamatos működés mellett, adja nekünk a forró vizet, a teánkhoz, és az instant levesünkhöz.Szóval az ember fia megbecsüli ezeket a luxus cikkeket.És akkor jön majd lassan a sor végére az ágyunk is.
Péterem erre szólt gmailen, hogy elnyelte az automata a bank kártyáját, de megvan a fizu….csak a kártya nincs meg.Meg se lepődtem, a szemem se rebbent eme hír hallatán. Mondhatnám azt is, ha nem velünk történik ez akkor már olyan unalmas lenne.
Péterem is mondta NO PARA majd kimegy a bankba…. szerencsére a fő bankban nyelte el az automata a kártyát, így a bankos kisasszony, csókoltatom innen is a kezét, kiszedte nekünk...
Juppi van kártya, irány a randink, így úgy néz ki, hogy pénteken hozzák az ágyat.Nagy a boldogság, Péteremmel elmentünk még a kedvenc üzletembe, a Farmersbe. Már meséltem róla, a mindenes üzlet és kinéztünk magunknak fazekat, lábost, meg hatalmas 210x210-es takarót.
Isteni dolog ez a téli leárazás, mert ezek mind feláron voltak….Mondtam ne siessük el a vásárlást, nézzük meg egy másik csuda jó boltban, ahol olcsó dolgokat lehet kapni. Szóval nézzük meg és akkor utána döntést hozunk, és vásárolunk.
Meghivatattam magam egy ebédre is, mert éhes voltam….Péteremmel Fish and Chips mellett döntöttünk, mondtam egy csók után, menj csak nyugodtan vissza dolgozni, én addig eszem, leülök a partra,átnézzem a boltokat, és utána folytatjuk a vásárlást….
3 és fél órát kellett csak  várnom, sütött a nap….isteni idő….
Elmentem a part közelébe, egy faszerkezetre ráültem, épp az óceánra lehetett látni….Azt tudni kell, hogy a városon belül sok kis parkocska van, meg ide a partra is rengetegen jönnek ki ebédelni….Megveszik a  kis ebédjüket, csoportosan kimennek a napocskára, jókat beszélgetnek, közben meg elfogyasszák az ebédjüket. Ezt otthon is be kéne vezetni….:)Kiülsz a napra, feltöltődsz D-vitaminnal, jókat eszel, egy jót beszélgetsz, és mosolyogva visszaballagsz dolgozni. Tudnak élni….

A délutáni vásárlásunk is sikerrel zárult, a Farmers boltban vettünk meg mindent, aztán elmentünk New-Worldbe, ott megvettük az élelmiszereket,és irány haza…Hosszú volt a nap…. És a végére esni kezdett…
Meg is ünnepeltük azzal, hogy felavattuk a fazekunkat…Péterem kifőzött tésztát, és előregyártott szósszal, jól meg is ettük…..

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése