Gyönyörű idő....

Ma csodás napra ébredtünk. Igyekeztem kihasználni, Csöpivel együtt. Kint reggeliztem, olvasgattam, tanultam :)

A napsugarak csodákra képesek. Olyan gyönyörű nap volt, olyan érzetem volt, mintha nyár lenne. Remélem több ilyen idővel megajándékoz az időjárás.




A legnagyobb bögrém....Imádom :)






6 megjegyzés:

  1. Tegnap tényleg jó idő volt Wellingtonban, be kellett ugorjak egy ügyfélhez Aucklandből visszafele menet, meg is variálták rendesen a repjegyem.
    Teljesen meglepődtem, hogy áprilisban nem kellett kivegyem a táskámból a széldzsekit :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, igen hihetetlen szép idő volt, és nyugodt volt a szél is.....Ma is csodás napunk lesz, most kell fel a nap, megyek is ma önkénteskedni.....Jó lesz ilyen időben kirándulni :) Szép napot kívánok neked, és jó reggelt :)

      Törlés
  2. Hú, gyönyörű kilátás tárul elétek a teraszról, és valóban fantasztikusan tiszta a ragyogó kék ég. Néha pont ennyi is elég a tökéletes elégedettséghez :) Enjoy :)

    VálaszTörlés
  3. Csodás képek!:-)
    Mi először a párommal májusban voltunk Új-Zélandon, nagyon szép időt fogtunk ki. Wellingtonba is csodás kora őszi idő volt, csak egy kicsit szeles.
    Maradjon még sokáig ilyen gyönyörű idő Nektek!
    Kívánok nagyon szép hétvégét!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Aloha :) Köszönöm :) Nagyon szép időnk volt ezekben a napokban, bár ma már ködös reggelre ébredtünk, ezért is mondogatom mindig ki kell használni a napsugaras szép napokat :) Igen szelek városának is hívják Wellingtont, és nagyon igaz is rá....:), bár tavaly nyáron például nagyon nagy volt a szélcsend, és azt mondták az évszázad nyarát fogtuk ki, olyan meleg volt....még vízkorlátozás is volt, mert alig esett az eső.....:) Remélem nektek is csodás hétvégétek volt, tudtatok kicsit pihenni....Megnéztem a blogodat, olyan jó volt nézegetni, receptek, idézetek, csupa kedvesség áradt belőle:) sok puszi: Klári

      Törlés